Vacature assistente

Apotheek Scheemda is op zoek naar een enthousiaste assistent(e) die het team komt versterken. Heb je de opleiding tot apothekersassistent (bijna) afgerond en wil je aan de slag in een openbare apotheek, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Apothekengroep Groningen

Op slechts 20 minuten rijden vanaf de stad Groningen is zelfstandige Apotheek Scheemda gevestigd, de grootste apotheek van Apothekengroep Groningen. In Apotheek Scheemda werkt een hecht team van ongeveer 20 assistenten, medewerkers en apothekers. Buiten werktijd vindt er regelmatig een gezellige activiteit plaats.
De Apothekengroep Groningen bestaat uit 10 apotheken en vele uitdeelposten in de provincie Groningen. De apotheken zijn gezamenlijk gecertificeerd en werken samen op het gebied van bereidingen en central filling. Een aantal apotheken, waaronder Apotheek Scheemda, is uitgerust met een medicijnrobot, track en trace en/of medicijnlockers. Met de verschillende huisartspraktijken in Scheemda en Oostwold werken we nauw samen. Er wordt gewerkt met het AIS Farmasys van Smartmed.

Wat wij verwachten

Wij zoeken een enthousiaste teamspeler die flexibel en stressbestendig is ingesteld en daarnaast over een positieve en klantgerichte houding beschikt. De werkzaamheden bestaan uit alle dagelijkse werkzaamheden in de apotheek, zoals het afhandelen van recepten, meewerken aan ons kwaliteitssysteem, en het geven van advies over o.a. zelfzorgmiddelen. Doordat we de farmacie in zeer brede zin beoefenen bestaat daarnaast de mogelijkheid tot taakdifferentiatie, waaronder bereiding.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan vanaf 1 september 2021. Het aantal uren is in overleg. Het contract is in eerste instantie voor bepaalde tijd maar ons doel is echter het aangaan van een langdurige samenwerking. Salaris conform CAO.

Contact

Als deze advertentie je aanspreekt, stuur dan je sollicitatie en CV naar Wim van Hulst per e-mail: w.van.hulst@apotheekscheemda.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wim van Hulst, 0597-592100