Apotheek Het Dokhuis

Inleiding

Apotheek Het Dokhuis is sinds 2016 gevestigd in gezondheidscentrum Het Dokhuis. In dit gezondheidscentrum bevinden zich huisartsen, apotheek, fysiotherapie en thuiszorg.

U kunt bij ons terecht voor uw medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorg(advies). De apotheek beschikt daarnaast over een aparte spreekkamer en de mogelijkheid om uw medicatie via afhaalkluisjes af te halen. Daarnaast bieden wij een herhaalservice en kunnen we uw medicatie via een medicatierol leveren. Voor meer van onze services klikt u hier.

Wij werken nauw samen met alle huisartsen in de beide Pekela’s. Ook met andere zorgverleners in de regio is er een goede samenwerking.

Openingstijden

De apotheek is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur. Tussen de middag is de apotheek van 12.00 tot 13.00 uur gesloten.
Gesloten in het weekend en op nationale feestdagen. 

Apotheker

Mw. G. Abeln
BIG-nummer: volgt

Dienst

Buiten onze openingstijden kunt u op zaterdag tussen 11.00 - 13.00uur terecht bij Apotheek Scheemda.

Adres:
Apotheek Scheemda
Diepswal 15
9679AM Scheemda
Telnr. 0597-592100

Buiten deze openingstijden kunt u met uw dienstrecept terecht bij de Poliklinische Apotheek Ommelander Ziekenhuis Groningen. Deze apotheek is gevestigd op de begane grond van het Ommelander Ziekenhuis te Scheemda.

Openingstijden:
Maandag t/m Zondag: 08.00-23.00 uur 
Zon- en feestdagen: 08.00-23.00 uur

Adres:
Apotheek Ommelander Ziekenhuis Groningen
Pastorieweg 1
9679 BJ Scheemda 
Telnr. 088-5662290

Indien u 's avonds na 23.00 uur tot de openingstijd van de apotheek de volgende ochtend dringend medicijnen nodig heeft kunt u bellen met de Doktersdienst Groningen. Indien nodig zal de Doktersdienst dan een recept doorgeven aan de dienstdoende apotheek, die vervolgens contact met u op zal nemen voor de levering van uw medicijnen. Neemt u altijd een geldige zorgverzekeringspas, legitimatiebewijs en geld of pinpas mee (voor het geval de medicatie afgerekend dient te worden).