Herhaalrecepten met herhaalnummer

Gebruikt u chronisch medicatie, dan kunt u uw herhalingen eenvoudig aanvragen via de apotheek. Uw medicatie wordt automatisch klaargezet op de locatie die bij ons bekend is. Bijvoorbeeld in de apotheek zelf, bij een uitdeelpost, in de afhaalkluis of thuisbezorging als dat met u is afgesproken. 

Er zijn drie manieren om de herhalingen aan te vragen:

  • Het aanvraagformulier op deze website invullen. Kies uw apotheek: Het Dokhuis, Nieuwe Pekela of Scheemda en Blauwestad
  • Aanvraag via de app Recappt op uw smartphone of tablet. Klik hier om naar de website van Recappt te gaan om deze app vervolgens te downloaden via de Apple App Store of Google Play Store. U heeft eenmalig een apotheekcode nodig. Dit is voor Het Dokhuis 500897, voor Nieuwe Pekela 515207 en voor Apotheek Scheemda en Blauwestad 515225.
  • Bellen met de herhaaltelefoon. Het telefoonnummer is 088-0800151. Houdt u het herhaalnummer op het etiket op uw medicijndoosje bij de hand.

Het aanvragen van herhalingen via de apotheek is momenteel nog niet mogelijk voor cliënten van Apotheek Eemsmond. Indien dit in de toekomst wel mogelijk is, dan zullen wij u daarover informeren.